Kalvoverhot

Meiltä saat laadukkaat aurinkosuojaverhot mittatilaustyönä.

Aurinkosuojaverho tai ns. kalvoverhot toimivat kuten rullaverhot. Ne tehdään aina mittatilaustyönä metalloidusta kalvosta, jonka lämmönkääntökyky on jopa 82%. Haitallisesta UV-säteilystä kalvo suodattaa 99%. Verho on pitkäikäinen eli kestää hyvin päivittäisessä käytössä; se on pintakäsitelty naarmuntumista vastaan. Puhdistus on helppoa ja muuta huoltoa ei tarvita. Kalvo on valmistettu ISO9002 -standardin mukaan (certificate No 95/5381). Tuote tunnettiin aiemmin Eeria-verhon nimellä (eeria.fi).

Kalvoverhoja voidaan asentaa hyvin erilaisiin kohteisiin: kotitalouksiin ja liiketiloihin sekä erikoisratkaisuina myös laivoihin, huviveneisiin, työkoneisiin ja arvokiinteistöihin. Tarvittaessa saat meiltä myös asennuspalvelun.

 

Miksi valita aurinkosuojaverho?

Kesällä kalvoverho pitää tilan viileänä heijastamalla lämpöenergian takaisin ulos estäen samalla auringon häikäisyn. Talvella puolestaan se kääntää huoneiston lämpöenergian takaisin huoneeseen ja poistaa vedon tunnun. Verho ei estä näkemästä ulos eikä pimennä, mutta sisätiloihin näkemisen se kyllä estää. Huonekalut ja sisustusmateriaalit eivät haalistu haitallisen UV-säteilyn vaikutuksesta, sillä verho päästää UV-valosta huoneistoon vain 1%. Tämä on myös iho-ongelmaiselle loistava ominaisuus. Verho estää niinikään auringon heijastumisen tietokoneen näytöille tai TV-ruudulle. Verhon asentoa on helppo säätää – se toimii kuten rullaverho ja valikoimastamme löydät varmasti sisustukseesi sopivan värivaihtoehdon.